Hopp til hovedinnholdet

Er forelsket i tre gutter samtidig! Og en av dem liker også bestevennen min

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei jeg er ei jente med noen seriøse problemer! Jeg er forelsket i tre gutter,går det an? Jeg er også forelsket i den samme fyren som min beste veninne liker! Hva skal jeg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Det går an å ha et øye for tre gutter samtidig. Men dersom du blir kjent med dem alle kommer du nok til å bli mer forelsket i en av dem. Prøv derfor dette. Bli kjent med de tre guttene og bestem deg deretter for hvem av de tre du ønsker å satse på. Ta kontakt, start samtaler og prøv å bli kjent!

 

Dersom den gutten du ønsker å satse på er den samme gutten som bestevenninnen din liker, er det smartest å snakke med vennen din. Bli enige om noen "regler". Skal dere begge to få lov til å prøve dere på han? Da må dere bli enige om at dere ikke blir sure på hverandre dersom en av dere faktisk blir sammen med han. 

 

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse