Hopp til hovedinnholdet

Før flørtet vi rett som det er, nå viser hun ingen interesse. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en gutt på 14 år som har det litt vanskelig for tiden... Det er nå mindre enn to uker igjen til det er juleball på skolen, og jeg ba den jenta jeg liker ut på ballet. Hun svarte ja, (som jeg da egentlig visste hun skulle gjøre, siden to felles venner av oss kom bort til meg og sa at hun ville gå på ballet med meg) og jeg tenkte egentlig ikke noe mer på det. Over helgen må det tydeligvis ha skjedd noe... Før hadde vi blikkontakt, og flørtet rett som det var, men plutselig møtes ikke blikkene våres, og hun viser ingen interesse for meg i det hele tatt, som hun åpenbart gjorde før. Jeg lurer da på hva som kan ha skjedd på denne lille 3-dagers perioden vi ikke snakket sammen? Takker for svar! :)

SVAR

Besvart 11.12.2012 17:14:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle