Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg si at jeg liker henne eller skal jeg la være?

Gutt 13 år
 

Spørsmål

Hei. jeg liker en jente i klassen min men jeg vet ikke helt om hun liker meg. det ser lit ut som det på meldingene som vi sender Til verandre men tror du leg skal si at jeg liker hene eller skal jeg la vere

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Jeg synes godt du kan fortelle at du liker henne, men kanskje du først skal spørre om dere skal møtes en dag utenfor skolen? Slik blir dere enda bedre kjent, og da finner du ut om dere har en god kjemi eller ikke. Dersom dere skal være sammen er det jo viktig at dere passer bra sammen, og dette er jo en ting man ikke så lett kan finne ut av over Facebook. Snakk derfor mye med henne på skolen i den kommende tiden, og når du føler tiden er inne spør du om dere kan finne på noe en dag. Dersom kjemien er god, bør du hoppe i det og spørre om dere skal bli sammen! Det er bedre å angre på at du gjorde det, enn å angre på at du aldri turte..

 

Les også artiklene jeg legger ved. 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Jente med mobil (colourbox.com)

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Forelsket jente (colourbox.com)

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse