Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg gå fra å få en gutt interessert? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) det er gutt som jeg synes er søt og virker hyggelig.jeg er bestevenn med bestevennen hans (en gutt) d va han som tipset meg om at han jeg liker var singel. Han vet at jeg er interresset for det har bestevennen min sagt til ham .men han jeg liker har bare blitt lurt av jenter før og har gitt opp jenter helt. Jeg vil prøve meg på han få han interessert i meg !men hvordan? han hater å snakke om sex og jeg kjnner han knapt og han er veldig sjenert men det er jo jeg og da. Jeg har kun snakket med han litt på Facebook og jeg går på ungdomsklubb med han og på skole med han men har ikkje snakket med han irl . Hvordan skal jeg gå frem og få han interessert????? XD

SVAR

Besvart 12.02.2013 20:27:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle