Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan skal jeg gå fra å få en gutt interessert? 

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) det er gutt som jeg synes er søt og virker hyggelig.jeg er bestevenn med bestevennen hans (en gutt) d va han som tipset meg om at han jeg liker var singel. Han vet at jeg er interresset for det har bestevennen min sagt til ham .men han jeg liker har bare blitt lurt av jenter før og har gitt opp jenter helt. Jeg vil prøve meg på han få han interessert i meg !men hvordan? han hater å snakke om sex og jeg kjnner han knapt og han er veldig sjenert men det er jo jeg og da. Jeg har kun snakket med han litt på Facebook og jeg går på ungdomsklubb med han og på skole med han men har ikkje snakket med han irl . Hvordan skal jeg gå frem og få han interessert????? XD

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer