Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en tre år eldre gutt med kjæreste. 

Jente 13 år
 

Spørsmål

eg er sykt forelket i en gutt. Det som er problemet, er att han er 3 år eldre enn meg. ikke bare det, men han har en kjæreste. Men eg er i tilegg desperat etter en kjæreste! eg har blitt spurt av andre om vi skal vere sammen, men eg vil bare ha han. Ka skal eg gjøre?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

 

En aldersforskjell på tre år er litt når du selv kun er 13. Det kunne fungert om dere begge er veldig forelsket i hverandre på tross av aldersforskjellen, men det at han har kjæreste gjør at denne forelskelsen høres litt umulig ut. Jeg synes derfor du må prøve å glemme han inntil videre. Kanskje du heller kan ta opp kontakten igjen om et par år? Inntil da, prøv å bli kjent med gutter på din egen alder. Du trenger ikke bli sammen med dem enda, men prøv å bli godt kjent med dem. Da vil du nok til slutt finne en du synes er verdt en sjanse.

 

Les også artiklene jeg legger ved. 

 

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Ung.nos flørteskole

Kyss bak en ballong (colourbox.com)

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre drømmegutten eller -jenta.

Les mer

Kjærlighetssorg

Jente med knust hjerte (colourbox.com)

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hjertet ditt blir knust. Alt føles svart og trist. Hvordan skal du klare å komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

Les mer

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Par i senga (colourbox.com)

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

Les mer

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Kjærester holder rundt hverandre (colourbox.com)

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Eller er det en utfordring at en kan gå på byen og ikke den andre? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor alderforskjell, og hva er eventuelt utfordringene?

Skrivet av Hege, ungdomsjournalist i ung.no

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Aldersforskjell
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om aldersforskjell