Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en jente som bor 7 timer unna meg. Møtt henne på nettet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hallo :) Det er en jente jeg er veldig forelsket i, men problemet er at vi bor ganske langt unna hverandre(Litt over 7 timer). Hun vet at jeg er forelsket i henne og vi er begge interessert å bli kjent med hverandre, men det er ikke så lett å bli kjent med hverandre når vi bor så langt unna hverandre. Vi har aldri snakke med hverandre face to face, men gjennom Facebook og mobil, det går ikke at vi kan snakke gjennom Skype fordi hun aldri bruker det og det gjør det enda vanskeligere. Så jeg tror at den eneste muligheten vi kan møtte hverandre ansikt til ansikt er at jeg besøker henne, men jeg synes at det kan være litt skummelt, hun er på en måte litt fremmed for meg fordi vi nesten ikke kjenner hverandre i det helle tatt, og jeg veit ikke om jeg tørr å spør henne om jeg kan besøke henne, jeg veit ikke hva måte jeg skal spørre henne på. Hva skal jeg gjøre? :/

SVAR

Besvart 09.03.2013 13:36:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
account_circle