Hopp til hovedinnholdet

Redd for å snakke med han, vi har ikke snakket så mye sammen før. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år som går i 9. klasse. Jeg er kjempeforelsket i en gutt som heter Simen, men noen av vennene mine er veldig imot det, fordi en jente jeg kjenner er også veldig forelsket i han. Men det vennene mine ikke skjønner er at jeg har snakket med hun andre som liker han om det! Det er én av venninnene mine som støtter meg 100% nå, men det jeg er redd for er at han skal finne det ut før jeg har fått snakket ordentlig med han! Jeg går i samme spanskklasse som han, og der fikk vi utdelt plasser og jeg ble satt sammen med han. Etter det, føler jeg at vi har blitt mer og mer kjent! Men det er bare det at jeg rødmer veldig lett og jeg har prestasjonsangst, så det er ikke så veldig lett for meg å snakke med han. Han er veldig populær blant jentene, så jeg er ikke sikker på om han har noen interesse for meg. Men jeg føler at han har vist interesse for meg, men han har ikke gjort det så åpent! Jeg glemmer vanligvis å ta med meg pennalet inn i timen, så da må jeg låne av han, og han er alltid kjempehyggelig når han snakker med meg og gir blyanten til meg. Min ene venninne som støtter meg 100% er BOMBE sikker på at han liker meg for han gjør noen av de 20 tegnene som dere har skrevet om her! Men det som egentlig er spørsmålet er; hvordan kan jeg snakke med han, når jeg aldri har snakket med han før? Jeg er en person som ikke blir så lett såret, men når det gjelder gutter, så blir jeg såret om de gjør noe slemt mot meg! Så, jeg er redd for om jeg sier noe feil, så vil han gjør noe jeg ikke liker. Jeg har grått meg i søvn mange netter, og her om dagen sov jeg hos en venninne, og det var en av nettene jeg gråt veldig! Jeg ville satt stor pris på et svar! :)

SVAR

Besvart 18.03.2013 22:15:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
account_circle