Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en jente. problemet er at hun drikker og når jeg er sammen med henne drikker jeg og. hva skal jeg gjøre?

Gutt 14 år
 

Spørsmål

jeg er forelsket i en jente. problemet er at hun drikker og når jeg er sammen med henne drikker jeg også. hva skal jeg gjøre

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Det at denne jenta drikker når hun er så ung synes jeg er veldig bekymringsfullt. Når du er forelsket i henne er det forståelig at du kanskje føler et press på at du også må drikke, det er viktig at du motstår dette presset. Prøv isteden å bli kjent med henne i edru tilstand. Hjernen er ikke fullt utviklet i den alderen dere er, og alkohol kan gjøre alvorlig skade på den videre utviklingen. Jeg synes du skal snakke med en voksen du stoler på, for eksempel foreldrene dine, eller helsesøsteren på skolen din om at denne jenta, og også du drikker. Det er viktig at det blir tatt tak i. Du kan også ringe RUStelefonen på 08500, eller gå inn på www.rustelefonen.no. Les også artiklene under.

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

 
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om rus? Spør RUStelefonen!

Rustelefonen

Hva er khat? Hva er bivirkningene av amfetamin? Hvor full blir jeg av en sekspakning øl? Blir man kåt av Ecstasy? RUStelefonen gir deg faktabaserte, ikke-moraliserende svar og du er anonym.

Les mer

Virkning av alkohol i kroppen

Drikker øl

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Forelskelse
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om forelskelse