Hopp til hovedinnholdet

Jente, 13, tenker på One Direction hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på snart 13 år, som er helt besatt av Niall Horan! Og One Direction generelt egentlig. Niall er en gutt som jeg synes er utrolig skjønn, morsom og helt fantastisk. One Direction-bandet er et band som betyr helt utrolig mye for meg. Jeg har gått igjennom veldig mye i barndommen og mest det siste året egentlig, og pga det har jeg begynt med selvskading. Jeg "sluttet" med det for en stund siden. Jeg sluttet med det pga venner, familie o.l. 1D er et band som også har hjulpet meg igjennom masse. De er de eneste guttene som får meg til å føle at jeg betyr noe og de får meg til å le uansett hvilket humør jeg er i. Men problemet er at jeg føler de tar helt overhånd, at de er de eneste guttene jeg snakker om. Jeg føler også at jeg begynner å miste venner pga min barndom og min "obsession" med One Direction. Jeg vil ikke at jeg skal miste vennene mine, men jeg kan ikke noe for at jeg er helt besatt av 1D heller. Ettersom de har gjort så mye i livet mitt, er ikke de noen jeg bare kan glemme eller komme over med det første. Noen tips til hvordan jeg kan få tankene mine over på noe annet, så jeg ikke bare tenker på dem hele tiden?

SVAR

Besvart 23.04.2013 23:07:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Betatt av en kjendis?

Er du blant dem som tenker på en kjendis hele tiden, og føler deg forelsket? Du er ikke alene. Her kan du få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen i ung.no

 

Les mer
account_circle