Hopp til hovedinnholdet

Tror du han er forelsket i meg, eller begynner i hvertfall?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er en 15 år gammel jente som er veldig forelsket, men jeg er litt usikker om gutten jeg liker er forelsket i meg også! Vi har kjent hverandre en stund, men det er først nå vi begynner å bli skikkelig kjent. han kommer stadig bort til meg og gir meg store gode klemmer, sånne kjæresteklemmer, går bortover med meg i klemmen og stryker meg på ryggen mens han holder kinnet tett inntil mitt. Han har også sagt ting som at han mye heller ville vært med meg en dag enn å være med han kjedelige vennen. dessuten er vi også endel sammen på skolen og har tatt følge til butikken, og flørter og ler mye sammen. han ser ofte på meg, blunker og sier f.eks. hei og andre ting. blir så utrolig sjarmert! Vi har også avtalt å finne på noe neste helg, og da skal vi bare være oss to, og han ville gjerne finne på noe med meg sa han. Jeg ble også fortalt at han likte meg på starten av skoleåret, men jeg vet ikke enda om det er slik. Tror du han er forelsket i meg, eller begynner i hvertfall? Er i hvertfall en start for meg, og føler kanskje at det er noe! Hilsen forelsket 15-åring!

SVAR

Besvart 18.05.2013 16:27:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle