Hopp til hovedinnholdet

Han gir meg blandede signaler, men tok mer kontakt før.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg ble forelsket i en gutt starten av 8'ende klasse og jeg liker han fortsatt. Han snakket til meg hele tiden for noen UKER siden, det var alltid han som begynte samtalene. Og han pleier å kalle meg for masse fint, men grunnen er at han flørter med andre også. På skolen pleier han ikke å snakke så mye til meg, han flørter med andre jenter ganske ofte. Spesiellt en jente han har likt i flere år! Jeg har mang ganger prøvd å overse han men det går ikke! Det sårer meg! Jeg føler han gir meg tegn på at virkelig har følelser for meg også, men jeg vet jo ikke! Betyr det at han liker meg eller noe? 2 spm: Han har sluttet å snakke til meg på face, hva kan det bety? Han begynte samtaler hele tiden men nå gjør han det ikke lengre! Hva skal jeg gjøre? Hva kan det bety? Takk for svar!

SVAR

Besvart 29.05.2013 19:15:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Flørtetips for små skriftlige meldinger

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle