Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få han på egenhånd, og hvordan flørte synlig foran han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg har blitt forelsket i en gutt som er 2 1/2 år eldre enn meg. Han er kjempe grei og sånn, men jeg er litt usikker på om han liker meg. Du skjønner at han er flørtete meg meg. Og når han sikkert syntes det er kjedeligt å vere med meg så går han bort til noen henger med de. Det virker som om han små flørter med de og. Jeg flørter jo tilbake og, men han skjønner det ikke. I tilleg så tror jeg han ikke har kommet seg over sin andre kjæreste ( de var sammen i nesten et år. Og deg er ca et halvt år siden de slo opp.) Han jeg liker er ikke kjempe populær, men folk liker å være med ham pga personligheten hans. Mine to nærmeste venninner syntes det er åpenbart at jeg flørter med ham, og sier til meg at jeg og han burde bli sammen fordi vi er så like. Men jeg føler at jeg ikke kjenner han godt nok i tilleg. Han er et tideligere mobbeoffer slik som jeg. Og han bor ca to timer vekke fra meg. Men familien hans har hus/hytte her så han har vert her hele sommeren. Men hva kan jeg gjøre for å stå frem fra alle folkene og hvordan kan jeg få han på egenhånd? Ps, når vi er sammen så tuller vi mye.. Har du noen tips til flørting som er synlig for han? Tusen takk påforhånd! :)

SVAR

Besvart 13.08.2013 14:38:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
account_circle