Hopp til hovedinnholdet

Jeg holder på med en som har kjæreste. Hva skal jeg gjøre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 14 år som har litt problemer nå. Jeg tror jeg har blitt forelsket i en som er noen år eldre enn meg. Vi har snakket utrolig mye på snapchat og meldinger, å han skriver at jeg er fin, pen, deilig å alt det der veldig ofte. Også husker jeg at jeg sendte bilde på snapchat til han uten sminke å da sa jeg at jeg var så stygg nå, fordi jeg hadde ikke sminke.. men da sa han '' pen uansett du, beste!' Så det var vel da jeg begynte å tenke veldig mye på han og tilslutt fikk følelser for han. Vi møttes får noen dager siden, Å da hadde vi sex! Var ikke planlagt i det hele tatt. men det bare skjedde! Men jeg angrer ikke!! Fordi jeg var fult klar over hva som kom til å skje når vi først begynte å jeg følte meg klar. MEN det store problemet er at han har dame, han har vært sammen med hu i noen mnd. nå. Men har skrivet søte å koselige meldinger til meg uansett.. Men det jeg lurer på, Hva skal jeg gjør nå? Han sier han vil møte meg igjen, og jeg vil jo virkelig møte han også! Å forresten jeg kjenner ikke dama hans noe særlig godt, bare vet hvem hun er! Vennene mine tror at han kanskje bare bruker meg får å få ''noe'' vis dere skjønner hva jeg mener.. Å de syns jeg bør holde meg unna han, men jeg har så sterke følelser får han at jeg ikke klarer det. Men det han driver med kalles det utro? Å hva skal jeg gjør nå? Håper virkelig på svar!:-)

SVAR

Besvart 28.09.2013 11:45:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle