Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en eldre gutt 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg er forelsket i en som er i et pop/rock band! Jeg elsker han så høyt! En dag, da jeg fant ut at jeg skulle på konsert og hadde vunnet møte med de ble jeg dritglad! (Ps: han er 17-18!) Den dagen jeg så han da jeg kom inn å skulle møte de, kriblet det i kroppen min, og jeg følte jeg kunne gjøre alt! Jeg har møtt han veldig mange ganger! Og jeg føler meg så avslappet da jeg er ved han! Hva skal jeg gjøre? Jeg vil ikke at kjærligheten skal gå bort! Hva skal jeg gjøre?!

SVAR

Besvart 17.02.2014 12:17:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle