Hopp til hovedinnholdet

Hvor går grensa for at en kvinne kan være eldre enn mannen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Har litt problemer med kjærlighet, traff en jente som var 6 år eldre enn meg og ble forelsket. greia var at jeg var veldig usikker på om aldersforskjellen ville være et problem. Mitt spørsmål blant annet hvor går grensa for at en kvinne kan være eldre enn mannen? Kort stund etter jeg var blitt kjent med henne spurte hun meg noen ganger om jeg kunne hjelpe henne med leksene på skolen(om ettermiddagene på fritiden). noe jeg ble veldig glad for. jeg var nesten 100% sikker på at hun likte meg også. etter å ha kjent henne et halvt år var hun ikke mer interessert i å møte meg på skolen om ettermiddagene og helgene. det var da jeg fikk vite at hun så og si var blitt sammen med en annen mann som er 10 år eldre enn henne. sorgen stikker dypt i mitt hjerte. med tiden fikk jeg også høre at hun hadde fått urinveisinfeksjon som jeg i etter tid har hørt at skyldes at man har hatt sex for mye over kort tid. etter jeg hørte det klarer jeg ikke å konsentrere meg om studier eller jobb.

SVAR

Besvart 26.04.2014 12:20:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle