Hopp til hovedinnholdet

Kan det bli noe mellom oss? Foreldrene mine tillater det nok ikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

heii! Jeg har blitt kjent med en gutt som er helt hærlig! Han er 19, altså det er 4 år forskjell mellom oss. Jeg har møtt han flere ganger og det har vært utrolig koselig. Vi har ikke kysset eller noe sånt enda, men han hinter til at han vil ha et kyss fra meg. Han sier til meg at jeg er utrolig fin osv. men tror virkelig ikke at han bare er ute etter sex. Han har sagt til meg at han har lyst å fortsette å snakke med meg for å se hva som skjer, og at han tror han liker meg mer enn ei vennine. Jeg har fått et godt øye til han, men det er noen problemer i veien. Foreldrene mine (mest pappa) er utrolig strenge på alt egentlig, og særlig gutter. Tror ikke de blir å like at jeg holder på med en som er 4 år eldre enn meg. Jeg har ikke tenkt å si til foreldrene mine enda at jeg har fått følelser for denne gutten, de kommer til å klikke på både meg og han!! Jeg møter denne gutten i skjul for øyeblikket, så ikke foreldrene mine blir bekymret. kan det bli noe ut av dette tror dere?

SVAR

Besvart 11.05.2014 18:49:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle