Hopp til hovedinnholdet

Snakker med en som er 4 år eldre på nettet, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg ble kjent med en gutt over nettet for et år siden og vi har snakket sammen helt siden da. Vi har skypet og sånt, så ja, jeg vet at han er ekte og han er for all del ikke noe annet enn en vanlig gutt, det vet jeg. Vi har snakket masse, han har hjulpet meg gjennom ganske tøffe tider. Han er virkelig en herlig gutt og jeg vet at han ikke vil meg noe vondt. I går så innrømte han at han begynte å få litt følelser for meg, men han er 4 år eldre enn meg.. Jeg er 16 og han fylte nettop 20.. Jeg forklarte han at det ville bli litt vanskelig med foreldre og sånt og han sa han forstod det, men han at han var redd for å miste meg og sånt.. Hva skal jeg gjøre? Jeg vil virkelig ta vare på han og få dette til å fungere. Jeg stoler virkelig på han! Kunne jeg fått noen tips? Jeg tror ikke jeg hadde turt å si dette til foreldrene mine..

SVAR

Besvart 21.08.2014 12:30:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle