Når er det normalt å få lov til å overnatte hos kjæresten? Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Når er det normalt å få lov til å overnatte hos kjæresten?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år(99'er) som er i et forhold med en gutt på 17 år(97'er.) vi har vært sammen i fire måneder nå og han er noe av det beste som har skjedd meg, men nå har det oppstått et problem. Igår spurte jeg foreldrene mine om jeg kunne overnatte hos han, men de svarte bare med at jeg var for liten og at de ikke kjente han godt nok. Mamma var veldig klar på at "det venter vi med." Både jeg og kjæresten ble skuffet og jeg har veldig lyst til å få dem til å endre mening. Jeg ig kjæresten har bestemt oss for å vente med sex til jeg er 16, men bør jeg si dette til foreldrene mine for å prøve å overbevise dem om å la meg? Så jeg lurer egentlig på; når er det "normalt" å få lov til å overnatte med kjæresten, og hvilke argumenter kan jeg evt komme med for å overbevise dem?

account_circle
AKTUELT NÅ

Føler du deg urettferdig behandlet på skolen?

Blir du ikke sett i timene? Får du dårligere karakterer eller flere anmerkninger enn du synes du fortjener? Her er en oversikt over hva du kan gjøre for å løse problemet.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer