Hopp til hovedinnholdet

Når er det normalt å få lov til å overnatte hos kjæresten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år(99'er) som er i et forhold med en gutt på 17 år(97'er.) vi har vært sammen i fire måneder nå og han er noe av det beste som har skjedd meg, men nå har det oppstått et problem. Igår spurte jeg foreldrene mine om jeg kunne overnatte hos han, men de svarte bare med at jeg var for liten og at de ikke kjente han godt nok. Mamma var veldig klar på at "det venter vi med." Både jeg og kjæresten ble skuffet og jeg har veldig lyst til å få dem til å endre mening. Jeg ig kjæresten har bestemt oss for å vente med sex til jeg er 16, men bør jeg si dette til foreldrene mine for å prøve å overbevise dem om å la meg? Så jeg lurer egentlig på; når er det "normalt" å få lov til å overnatte med kjæresten, og hvilke argumenter kan jeg evt komme med for å overbevise dem?

SVAR

Besvart 08.11.2014 19:06:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
account_circle