Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en som er fire år eldre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er 15 år og er på en måte "på flørten" med en som er nøyaktig fire år eldre enn meg, og studerer. Vi har kjent hverandre i over sju år (i orkester sammenheng), og helt siden jeg var NI år har jeg vært nesten hodestups forelsket i han. I sommer dro vi på badeturer sammen bare jeg og han, og vi hadde "kose(film)kveld" hos meg fra ca åtte til halv tre om natten. Vi har ikke kyssa enda, og jeg er usikker på om denne "flørten" fortsetter. Etter han flyttet for å studere har han oppført seg veldig merkelig. Han sluttet å ta kontakt, får kun noen få "snapper" av han i løpet av MÅNEDEN. Når vi treffes sier han omtrent bare "hei" og går videre. Jeg begynner å lure på om han synes jeg er for ung for ham, eller om det hele bare var en "sommerflørt". Jeg fyller tross alt femten om to uker, og han fylte NITTEN for en måned siden. Jeg er så forelsket i ham, og vet ikke hva jeg skulle gjort uten ham på en måte. Hva skal jeg gjøre? Kjærlighetssorg:( Ps: ikke si at tiden leger alle sår. I know

SVAR

Besvart 07.12.2014 19:09:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle