Hopp til hovedinnholdet

16 og 24 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på en alder dere ikke hadde her, 24 er jeg. Men har et dilemma angående alderforskjell! Den jenten jeg møtte å deretter ble kjæreste med er 16. Hun har foreldre som ikke godtar at hun er sammen med meg. Jeg forstår hennes foreldre at de tvilsom på meg! men om det hadde vært noe måte å få dem til å skjønne oss litt også!? Eller om vi bare skal holde det skjult!? Jeg møtte henne på et nettdating sted der hun utga seg for å være 18 år! det ser ut som hun er nærmere 19 og 20 så hadde ingen tvil om at det stemte! Det gjorde det ikke da hun fant ut etter en stund å være ærlig med meg å si hennes ordentlig alder! Jeg ble litt satt ut med det første men så kjente jeg at det faktisk ikke betydde noe for jeg følte ikke noe til at hun var så ung da vi snakket sammen! Så ble det bare mer og mer snakking om hva vi faktisk har tilfelles og jeg tror det er mer tilfelles enn ikke! Det er nesten uvirkelig hvor mange ting med oss som klaffer at jeg vet ikke hva vi ikke har tilfelles!

SVAR

Besvart 09.01.2015 10:44:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle