Hopp til hovedinnholdet

Liker han meg som mer enn en venn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg liker en gutt på 25 år, vi har pratet veldig mye og nu for noe dager siden så sporte jeg og en venninnen om han ville være med å kjøre litt. på den turen så fikk vi snakke utrolig mye, og jeg fikk vite mye om han. en ting som jeg reagerte på var at han hadde hatt 6 kjærester og mens jeg ikke hadde hatt noen (noe jeg sa til han, han reagerte å på det). er det sånn at gutter synes det er mindre tiltrekkes når man ikke her erfaring med forhold? noe jeg også reagerte på var at han sa at broren hanes likte meg, så sa han eks om vi hadde fore ut på date så hadde det blitt et rart forhold mellom dem. jeg er også litt usikker på om han liker med mer en venn,fordi det har liksom høres ut som om han prøve å hinte til at han ikke er klar for noe forhold nu. men noen ganger kan han si ting til meg gjør at jeg blir usikker på hva han tenker. eks da jeg gjedde han 20 euro, han ville ikke ha dem først men så sa han at han kunne ta dem, så sa han at han skulle tenke på meg når han så på dem.

SVAR

Besvart 15.01.2015 15:57:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hvordan flørte på nett

Mobilen kan være et fint sted å starte flørtingen. Få gode tips til hvordan du kan flørte med en du liker litt ekstra godt.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle