Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i sønnen til kjæresten til mamma

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jente 13 år. Mamma har en kjæreste og de har vært sammen i ca. 5 måneder. Jeg liker egentlig ikke kjæresten til mamma. Han har en sønn på 18. En helg skulle vi på ferie og da skulle han være med, jeg hadde aldri møtt han før. Når vi var på ferie hang vi mye sammen. Litt fordi alle andre var to og to. Han ville sitte ved siden av meg hele tiden. Jeg hadde håpet å ikke forelske meg i han, men jeg falt for ham ved første blikk. Vi flørtet ganske mye på ferien. Han bor ca. 4:30 t unna meg. Og han har en kjæreste, men de har et langdistanseforhold. Etter vi dro hjem begynte vi å snakke på Internett. Vi snakker hver dag. Og han stiller meg spm om meg og vil vite mer om meg. Tror du han liker meg? Kan vi være sammen når foreldrene våres er sammen? Er han interessert?

SVAR

Besvart 22.01.2015 12:30:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle