Hopp til hovedinnholdet

Flørter han med meg? Han har kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Heg har lenge nå hatt en liten "crush" på læreren min, han er 22 år og jeg skjønner jo at det ikke hår men heg tenker liksom på han. Vel iallefall mer før en nå. For nå er han ikke lærer på trinnet mitt lenger så jeg ser han ikke så ofte... Vi har kantine på skolen og der har jeg stått nå i 2 uker. Det er "mann" som har ansvaret for kantina (han er 19år) så han er der alltid nå vi lager mat. Før så hatet jeg han fordi han tar alltid telefornen min, men nå tenker jeg på han HELE TIDEN!! Når jeg skal sove har jeg bilde av han i hodet og jeg drømmer til og med om han.... Han er ikke lærer men han jobber der, han går bare rundt og får folk som er ute av timen inn igjen. I går når jeg var i kantina kastet han en kopp med vann på meg, helt plutselig. Så jeg tok igjen på han med og kaste vann tilbake og sånn. Så han er kul og morsom. Men dere tror ikke at han gjør det for og flørte med meg? Det var han som startet når vi lagde matHan har jo kjæreste da, de har vært sammen i 2 år...

SVAR

Besvart 25.01.2015 22:03:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle