Hopp til hovedinnholdet

Jeg flørter med en annen enn kjæresten min. Hvordan kommer jeg meg ut av dette?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 15 år gammel jente, jeg har kjæreste. En jeg har møtt over nettet. Jeg har følt jeg har rotet meg opp i noe jeg ikke klarer og fikse på. Jeg har kontakten med en 18 år gammel gutt som jeg også har møtt over nettet. Han vil ikke la meg være i fred og maser alltid om bilder. Det som plager meg er at jeg er forelsket i denne 18 år gamle gutten også, han sier han liker meg. Men det går ikke! Jeg har jo kjæreste, jeg har ikke lyst til og miste følelsene for kjæresten min. Jeg elsker han jo! Men jeg tror jeg gjør det. Jeg har gjort noe jeg angrer veldig på, jeg flørter mere med han 18 år gamle fyren og snakker mere med han. Hver gang kjæresten min spør om jeg har følelser for han andre fyren så sier jeg "Nei" for og ikke såre han. Jeg føler at han 18 år gamle gutten bruker meg for og glemme exen sin. Jeg er så såra og forvirret, fordi jeg vet jeg har rotet meg oppi noe jeg angrer veldig på. Hvordan kan jeg komme meg over denne 18 år gamle fyren uten og såre han?

SVAR

Besvart 28.01.2015 18:00:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
account_circle