Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en som er 8 år eldre. Hvordan bør jeg tolke signalene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ei jente som er nært hodestups forelsket i en som er åtte år eldre enn meg (7.11 år eldre).Vi møttes mens jeg var på utplassering i bedriften han jobber i.Nå er jeg igjen 70mil unna. Den første gangen jeg møtte han, håndhilste vi.Den neste gangen syntes jeg at han var en kul, veldig likbar person.Blikkene våre møttes flere ganger etter dette,og det gikk to-tre dager før jeg plutselig kjente at knærne ble svake og "hjertet hoppet over et slag".Etter at jeg så på han dennegangen,var han som en helt annen person,og jeg følte meg rett og slett ør.Hver gang døra åpnet seg,snudde jeg meg.Jeg merket at jeg smilte hver gang jeg tenkte på noe som førte meg til tanken av han.Jeg dro til denne bedriften for å opparbeide en anbefaling til senere bedrifter, ikke for å bli forelsket... Jeg sliter med selvtillit og tviler hele tiden på om det var noe i de signalene jeg tok opp. What to do? Jeg kan da ikke fortsette sånn og såre hjertet mitt med tanker om personer jeg ikke tør å -spørre- x'(

SVAR

Besvart 23.03.2015 20:57:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle