Hopp til hovedinnholdet

Jeg har bare møtt han en gang. Hvordan kan jeg bli kjent med han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Noen måneder siden hadde jeg prøvedag på en restaurant, faktisk søkte jeg der før jeg fikk min nåværende jobb. Jeg var med på prøvedagen bare fordi vi har avtalt om det. Da møtt jeg han for første gang, han jobber der og var med meg den dagen. Jeg ble "forelska" første gang jeg hilst på han. Har aldri trodd på kjærlighet ved første blikk, men alt endret seg da jeg så han. Men vet så vidt hvem han er!! Vet bare at han er 26 år gammel - er 20 år selv-, bor langt unna meg og studerer i Danmark. Jeg er for sjenert til å følge han på sosiale medier, men jeg sjekker hans Instagram hver 2min. Helt ærlig klarer jeg ikke å slutte å tenke på ham. Å tenke på han gjør meg glad. Føler at jeg savner han og vil vite alt han gjør og åssen han har det. Vil gjerne bli bedre kjent med han, men tørr ikke, synes det er flaut siden vi møtte gjennom jobben. Viktig å si at jeg ikke fikk den stillingen fordi de hadde nok ansetter da. Hva skal jeg gjøre? hvordan kan jeg bli kjent med han?

SVAR

Besvart 12.04.2015 12:19:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle