Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli kjent med han?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente som er født i 2000(15 år) og jeg er keen på en gutt som er født i 1996(19år) Men problemet mitt er at jeg faktisk ikke kjenner han. Vi følger hverandre på instagram, og ser hverandre kanskje 1 gang i uken pga Han jobber et sted og det er det eneste. Men jeg tenker på han/snakker om han hele tiden! Stalker Facebooken hans ogsånn hele tiden, og drømmer om han. Jeg mener at han faktisk er helt perfekt og får han ikke ut av hodet mitt.. Men spørsmålene mine er altså; hvordan kan jeg bli kjent med han? Kan liksom ikke begynne å snakke med han på Facebook eller noe, pga han er så mye eldre å da vil det bare bli rart.. så hvordan? Og det andre spørsmålet er, hvis vi hadde blitt kjent og vi hadde likt hverandre og blitt sammen, hvordan skulle jeg sagt det til foreldrene mine? Siden aldersforskjellen er så stor, og jeg har aldri hatt en kjæreste før og snakker egentlig ikke med foreldrene mine om sånne ting, men de måtte jo vite det. Og hva om de reagerer negativt? Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 15.04.2015 20:30:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle