Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å være kjæreste med en 17-åring når man selv er 12?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Først vil æ bare si at æ fyller 12 i år. Æ spiller onlinespill. En dag spurte en gutt som æ ikke vet kem e om vi skulle spille i lag og da trengte han skypen min. Æ ga han den og vi spilte. Æ begynte å få følelser for han og han sa at han var forelska i mæ. Så snakket vi ikke på ca 11 måneder og æ mista følelser for han. Vi hadde aldri hørt stemmene til hverandre pga æ e drit feig. Men han ringte mæ å venninna mi. Men han snakket aldri. Han sa at han var gla for at han møtte oss og at han va gla i mæ. En dag ringte han oss i gjen og snakket for første gang!! Æ va jo drit gla. Han spurte om æ hadde kjæreste fordi han likte mæ. Æ har ikke kjæreste og æ liker han. Æ vil møte han å være sammen med han men det e bare et problem... Han fyller 17år i år... Æ bare hater å tenke på hvis æ må si det til foreldran mine. E det unormalt å være kjæreste med en 17 åring når mann selv e 12? Æ liker han drit godt!! Han e min første forelskelse og æ e hannes første å. Han bor ca 18 timer i fra mæ :(

SVAR

Besvart 15.04.2015 20:20:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle