Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en som er 9 år eldre og har kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 14-åring som har vært forelsket i en 23-åring.. Jeg har vært forelsket i ham i over et år, tenker på ham hver eneste dag. Vet jeg ikke kan si noe til jeg blir noe sånn 16-17 uansett, men dette er ikke noe vanlig tenåringscrush, slik som folk i klassen min holder på med. Dette er en fyr jeg kjenner ganske godt, men samtidig ikke kjempe kjempe godt. Jeg tør liksom ikke snakke med ham. Når jeg drar på samlinger, er han der, og ja .. Jeg rødmer bare (inni meg) og vet ikke hva jeg skal si. Det verste av alt er at han har en kjæreste. :( jeg har aldri møtt henne, men er redd hun skal bli gravid eller noe. Da er jo alt håp ute...

SVAR

Besvart 19.04.2015 18:27:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Å være forelsket i noen som allerede har kjæreste

Av og til er du ikke like heldig med hvem du forelsker deg i. Noen ganger gjengjelder de rett og slett ikke følelsene dine, andre ganger kan de være opptatt.

Skrevet av ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
account_circle