Hopp til hovedinnholdet

Liker gutter jenter som er litt opp i vekt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har aldri hatt draget på gutter, skylder selv på overvekt og lite selvtillit. Men de få som faller for meg har dame, noe jeg syns er utrolig kjipt, både for meg og damene dems. Er 2 stk det siste året, begge på forskellige tider av året, men det er voksne kjekke menn, veldig forståelses fulle. Han ene begynte å planlegge "vår" fremtid, hus, bil osv, men i min fremtid er det ikke plass en utro mann. Men på hver fyll er de like ille, når damene er borte. Sist var det bare en klem som ble veldig intim å bare ble værre og værre, så jeg måtte rive meg vekk og forsatt være hyggelig og late som ingenting, fordi det er venner. Men jeg føler ingen liker meg, bortsett fra utro menn.. Liker gutter jenter som er litt oppi vekt ? Hva kan jeg si til disse gutta uten at det blir krangel? Han ene er i forhold med ei jeg kjenner og har kjent de lenge, tørr ikke si noe til henne pga en krangel for noen år siden, så hun vil aldri tro meg. Hvorfor gjør de dette, tror de de får noe?

SVAR

Besvart 31.05.2015 11:26:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Forelsket, men sjenert?

Har du aldri hatt kjæreste? Eller kanskje du er avstandsforelsket, men blir flau ved tanken på å vise det til noen. Les hva du kan gjøre for å få kjæreste.

 

Les mer
account_circle