Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg snakke med han uten at det blir rart? Og om hva?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Det gjelder en gutt. Jeg har likt han siden November ifjor! Han er 18 år og jeg er 15 (blir 16 etter sommeren.)(Er jo usikker på aldersforskjellen da, men tenker selv at om han er snill og vi respekterer hverandre så har ikke alderen så mye å si!), Jeg kjenner han ikke så godt enda, men jeg vil bli kjent med han, men jeg er litt sjenert OG det gjør det ikke akkurat noe bedre at jeg blir "litt" fjærn rundt han. Så hvordan bli kjent med han uten at alt bare virker rart??Hva kan jeg liksom snakke om/spørre han om? "ps" Jobber i samme butikk som han jobber i (jeg begynte for 1mnd siden pgr av at jeg ikke klarte mer skole pgr av skoleangst). Jeg synes det er litt vanskelig å vite når jeg kan/skal snakke siden vi er jo på jobb, også siden jeg er sjenert og har veldig dårlig selvtillit/selvbilde synes jeg det er vanskelig. Jeg har snakket bitelitt med han, da det ikke var så mye å gjøre. Da spurte jeg hvor lenge han hadde jobbet og hvor gammel han var.(det var vanskelig, men jeg hoppet i det)

SVAR

Besvart 04.06.2015 21:27:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Ti tips til småprat

Skal du på fest, en samling eller møter, er sjansen stor for at du møter noen du ikke kjenner. Det er både hyggelig og nyttig å kunne noen triks for å bryte isen og bli kjent med fremmede.

 

Les mer
account_circle