Hopp til hovedinnholdet

Er det normalt å bli forelsket i så mye eldre menn? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har stilt det samme spørsmålet før, men glemte koden. Desperat for å få svar. Jeg er 19 år og er forelsket i kjørelæreren min som er på 40 år. Jeg prøver å ikke ha noen følelser for han, og heller være glad i han som en venn og se på han som en flink og morsom kjørelærer (for han er utrolig flink, jeg lærer masse av han). Noen ganger funker det av å tenke slik, og andre ganger ikke. Det har seg at jeg interesserer meg i menn eldre enn meg, så lurer på om det er normalt? Og eventuelt hva jeg kan gjøre for å slutte med det? Og er det galt av meg å like en med så stor aldersforskjell? Jeg interesserer meg mer i eldre menn enn det jeg gjør i gutter på min alder. Jeg ser da for meg de kjekkere enn dem på min alder, selvom det kan hende jenter på min alder ikke gjør det samme. Versåsnill å svar meg fort, slik at jeg får orden på det til de neste kjøretimene. Takk på forhånd!

SVAR

Besvart 08.06.2015 22:52:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
account_circle