Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i treneren min, og jeg tror han liker meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er så forelsket i treneren min. Vi har ganske god kjemi, men han er liksom 43, jeg er 14. Jeg skjønner jo at vi ikke kan ha et forhold, men jeg tenker så mye på han og klarer så og si ikke styre meg når jeg er med han. Han er så sjarmerende og det virker som at han forstår meg. Han tar veldig mye på meg og holder meg rundt hoftene osv. når vi gjør øvelser og jeg vet at det er feil, men jeg tror han liker meg! Det er jo helt sykt og jeg føler meg gal og dum. Hver gang han snakker til meg og tar på meg rødmer jeg veldig og jeg tror kanskje han har skjønt at jeg liker han. Jeg drømmer om han og om at vi kysser og at han tar på meg. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg liker eldre MENN!? Hvorfor kan jeg ikke bare like guttene i klassen min? Jeg har også veldig lyst til å bare kysse han og ligge med han. Jeg trenger hjelp. :((( hjelp meg

SVAR

Besvart 12.06.2015 20:34:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
account_circle