Hopp til hovedinnholdet

Han er mye eldre enn meg, men vil at det skal skje noe

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 15 år. Jeg er instruktør på en fotballskole, og har blitt satt sammen med en gutt/mann som er 20 år. Vi skal liksom samarbeide og jobbe sammen og finne øvelser barna skal gjøre. Første dagen syntes jeg han var super kjekk, og så på han hele tiden. Og sånn er det fortsatt, hver gang han sier noe til meg eller smiler til meg så kribler det skikkelig i magen og blir helt gira. Sånn er jeg nå også, når jeg skriver dette. Jeg er skikkelig forelska og tenker på han hele tiden! Og må alltid se hva han gjør. Vi prater egentlig ganske mye sammen, når barna spiller fotball. Han er veldig snill, egentlig mot alle. Og jeg vet at han ikke liker meg, selvom jeg liker han. Men noen ganger får jeg på følelsen av at han gjør det. Idag begynte han å bære meg litt! Men han er liksom 20, og jeg er 15. Han ser på meg som en liten jente sikkert. Har så lyst på klem,kyss. Og et bilde av oss sammen. Men det blir bare kleint. Hva skal jeg gjøre? Vil at det skje noe

SVAR

Besvart 29.06.2015 18:43:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.nos flørteskole

Forelsket? Frustrert? I denne artikkelen gir vi deg gode flørtetips som kanskje kan hjelpe deg med å kapre personen du er forelsket i.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse

 

Les mer
attach_file

Hva skal vi snakke om?

Er du redd for pinlig stillhet? Gruer du deg til daten fordi du ikke vet hva du skal snakke om? Ungdomsjournalist Hege har gode tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle