Hopp til hovedinnholdet

Normalt å ha dårlig samvittighet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er ei jente på 16 år gammel jeg liker utrolig mye en gutt/mann som er 21(5 år i forskjell) men han mener det er for stor aldersforskjell mellom oss, og er redd for å bli kaldt pedo... jeg føler jeg ikke kan bli sammen med andre uten å få dårlig samvittighet ovenfor han. Er dette normalt? jeg hater at jeg ikke kan gå videre uten at jeg føler meg som en idiot (vi har prøvd å hode på før, men det gikk ikke for xen min drev å spredde rykter om meg) gutten/mannen greier ikke å stole på meg og han har tillits problemer (etter at xen var utro) det er egentlig bare han jeg vil ha.... hva skal jeg gjøre? (han er en fornuftig gutt/mann)

SVAR

Besvart 10.08.2015 14:10:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Er det ulovlig å mobbe på nett?

Vi laget på gøy en nettside om hvem på skolen som hadde ligget med hvem, hvem som hadde gjort forskjellige ting på fest, la ut bilder og sånt. Nettsiden ble veldig populær og alle snakket om den. Nå har noen av de vi skrev om funnet ut at det var vi som laget siden. Kan de anmelde oss for mobbing eller noe sånt? Har vi gjort noe ulovlig?

 

Les mer
account_circle