Hopp til hovedinnholdet

Forelsket i en han er hjelpetrener for. Hva skal han gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har aldri vært forelsket i noen, og mine seksuelle tenninger har gått litt alle veier kan du si. Når jeg var liten tenkte jeg alltid at jeg var en vanlig heterofil gutt, bortsett fra kanskje at jeg var litt sjenert og ikke like god i fotball som andre på min alder. Seksuelt varierer det hvilket kjønn jeg tenner på. Og når det gjelder småforelskelser tror jeg jeg noen ganger kan ha forvekslet det med vennskap, eller beundr De siste dagene har jeg jobbet som hjelpetrener i klubben for noen barn/ungdom på rundt 11-13 år og har funnet ut at jeg har blitt forelsket i en av guttene der. Han er bare 13 år, men jeg tenker på han hele tiden og det kribler i magen når jeg tenker på han. Han er mest sannsynlig ikke interessert, og sannsynligvis ikke homofil, i tillegg til aldersforskjellen. Hva skal jeg gjøre? Er jeg forelsket? Han er ganske moden for alderen, og jeg er ikke så veldig voksen til å være 16,men samtidig er har jeg en voksen kropp, mens han er jo et barn på mange måter

SVAR

Besvart 18.08.2015 11:47:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle