Hopp til hovedinnholdet

Han er tre år eldre og skal flytte til høsten. Er det vits i å prøve?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg var for et halvt år siden forelsket i en gutt, litt eldre enn meg. han "lekte med følelsene mine" og ga signaler til at han var interessert men jeg er ikke sikker på om det var med vilje eller om han bare ikke ville bli uvenner. jeg kuttet da kontakten og nå, et halvt år etterpå, fikk vi opp kontakten igjen. han oppfører seg utrolig mot meg, noe helt annet enn for et halvt år siden. vi holder i hender, ligger og ser film sammen, osv. han tar også intinativ til å møte meg eller å snakke med meg. vi snakker hver dag. jeg spurte hvor vi stod og da sa han at han begynte å få følelser for meg. det har han vel kanskje vist også men jeg er fortsatt usikker på om det er lek det også selv om at jeg ikke tror det. jeg begynner å utvikle følelser for han også. et annet "problem" er at han er 18 og jeg er 15. han sier han tror det fungerer men når han bor 10 mil unna (møtes ofte da) og går vg3, blir det vanskelig. han skal jo studere til neste år og flytter vekk så er det vits? jeg vil prøve..

SVAR

Besvart 02.09.2015 19:42:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den skal også beskytte barn og unge mot å ha sex før de er klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle