Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker han godt, men er usikker på om han vil ha dette.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en jente på 19 år som er forelsket i en gutt på 22 år. Før vi ble kjent la han til meg på face, og jeg godtok han også begynte han å skrive til meg også gikk det over at han ringte meg. noe jeg likte så begynte å ringe han også å chatte mere med han. vi har nå snakket sammen i en måned og for to uker siden spurte han meg om det kunne bli noe mellom oss, jeg ble veldig nervøs og usikker men villa ha noe med han også. så jeg svarte selvfølgelig ja. i det siste er han care, når jeg ringer han tar han ikke mobilen opp eller så ringer han meg seint på kvelden når jeg skal akkurat legge meg. han ringte meg igår og jeg svarte vi prater ikke lenge som vi pleide før, jeg mistet nette på mobilen så samtalen ble avbrutt. og når jeg fikk nett tilbake skrev jeg melding til han og sa unnskyld mistet nette, også ringte jeg han og han var pålogget. men han nektet å svare meg. han så meldingen men ville ikke svare. jeg liker han godt men er usikker på om han vil ha dette. hva han jeg gjøre?

SVAR

Besvart 02.09.2015 20:25:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
account_circle