Hopp til hovedinnholdet

Jeg har møtt en på nettet, og han er 17 år eldre enn meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

I mitt forhold er det 17 år forskjell, så den er stor. Vi møttes via nett og har holdt god kontakt me skype. Snart skal vi møtes. Jeg liker han kjempe godt og har ikke møtt noen som han før. Er redd for andres reaksjoner, men vil ikke la dem stå i veien for hvem jeg vil ha. Samtidig så vil vi holde dette forholdet hemmelig en stund til vi er klare til å fortelle det til de nærmeste. Men først vil vi møtes og vi vil tenke om dette vil fungere. Jeg er spesielt redd for hvordan faren min vil reagere, han tok et annet forhold jeg hadde ganske dårlig (aldersforskjell inni bildet). Samtidig er jeg redd for at jeg binder meg for tidlig, men jeg har ikke lyst til å miste ham. Jeg trenger noen tips. Jeg trenger råd. Har lest på nettet og D er så mye negativt imot det at jeg blir skremt og sint.

SVAR

Besvart 15.09.2015 20:33:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Nettkjærester

Noen har kjæreste de bare har pratet med på nettet. Det kan være fint, men det kan også by på noen utfordringer. Vet du hva du bør tenke over hvis du har nettkjæreste?

 

Les mer
account_circle