Hopp til hovedinnholdet

Angrer på at jeg svarte nei, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

eg er ei jente på 14 år så lurer på ein veldi spesiell ting... i fogje uke, så spørte ein som er et år mindre en meg om eg ville bli sammen med han... eg sa nei, men idag angrer eg meg ihel! han sier fine ting til meg hele tiden... eg blir så glad men eg veit virkeli ikkje ka eg ska gjer... eg har sagt til venninene mine at eg ikkje liker han, fordi dei ikkje liker han så godt........... plis hjelp! han har innvitert meg på filmkveld og eg trur eg skal gå... det er ikveld... plis svar fort! HASTER!!!

SVAR

Besvart 01.10.2015 11:09:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Å ha kjæreste

Det er godt å ha en kjæreste. En som er din, og ingen andres. Ungdomsjournalist Hege forklarer hvorfor det er fint å ha en god kjæreste.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
account_circle