Hopp til hovedinnholdet

Er aldersforskjellen et hinder?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 14 år som liker en 17 åring. Han har spurt meg om å bli sammen flere ganger, men jeg måtte svart nei pga. aldersforskjellen. Er 3 år en vanlig aldersforskjell i et forhold? Og hva kommer til å skje hvis vi blir sammen og legger det ut på facebook? For vi noen problemer med "de voksne" (politiet, barnevernet,osv..)? P.s: han bor ganske langt unna, så vi får ikke møtes så mye, meg jeg liker han sykt mye,og jeg vet at han er en av dem man kan stole på.

SVAR

Besvart 14.10.2015 16:57:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle