Hopp til hovedinnholdet

Er det arvelig å like eldre gutter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei En ting jeg ønsker å få svar på det er. Jeg har leeennngggeee likt gutter alt ifra 32-37år jeg mener at de er mere ordentlige gutter! Jeg føler meg veldig glad og fin når jeg snakker/ ser eldre gutter! Men kan det være arvelig? Det at man liker så eldre gutter! Min mor fikk meg når hun var 29 mens min far var 45! Også hva folk mener om det, det bryr jeg meg ikke noe om! En ting jeg ønsker nesten alt i verden, det er å få bli kjent med en gutt på den alderen! Hvordan gjør man det? Plis hjelp meg:O jeg vet at jeg hadde hatt det nesten så mye bedre hvis jeg hadde hatt en kjæreste på den alderen! Også føler jeg at jeg er ute etter en som både kan være " pappaen min" samtidig som han er kjæresten min! For min far var aldri til stede i barndommen min! Og heller ikke min mor! Jeg prøver å få gutter på den alderen til å like meg! Men jeg får det jo ikke til

SVAR

Besvart 19.11.2015 18:34:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
account_circle