Hopp til hovedinnholdet

Er det vanlig at en i alder av 15 år kan være tiltrukket av eldre menn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har en "krise", jeg er allerede forelsket i en gutt (i 2 år). når vi var på en klassetur sommeren 2015 så var det slik at noen foreldre måtte være med slik at vi kunne få til denne turen. og blant disse foreldrene var faren til forelskelsen min. Han er i 40 årene og er heelt utrolig deilig... hver gang jeg ser han (faren) vil jeg helt ærlig talt ha sex med han og mye mere... jeg drømmer om han og tenker på han hele tiden. men jeg elsker virkelig han jeg er forelsket i og vil være sammen med han, men så er problemet selvfølgelig den deilige faren! og ikke bare det jeg tror jeg har en ting for eldre menn :( jeg syntes dette er veldig rart, men kan ikke noe for det. er dette vanlig i en alder av 15 år og være tiltrukket av menn?

SVAR

Besvart 19.01.2016 21:09:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
account_circle