Hopp til hovedinnholdet

Jeg er 15år. Jeg har truffet en mann på 30år...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sitter i ei knipe...Jeg er 15år men blir 16 om to uker. Jeg har truffet en mann på 30år... Vi har forelsket oss og lever i "et skjult forhold" og møtes i skjul. ingen vet om dette. Han har også tre barn og kone. Men han skal flytte fra kona si. For det er nå han hadde funnet ut hva ekte kjærlighet er, det er det ikke mellom de. Dette høres kanskje helt sykt ut,Og det er sykt. Vi vet ikke hva vi skal gjøre.. Han er den snilleste og godeste personen jeg kjenner. Vi vet begge at dette er feil,men det føles så rett, men vi klarer ikke å avbryte og miste hverandre... Han ser ikke på meg som 15år, han ser på meg som den jeg er. Og jeg ser på han som han er, ikke en gammel pedo 30-åring. Han er slettes ingen pedo... Vi vet bare ikke hva vi skal gjøre, jeg er helt ute av meg. Om noen finner ut dette, er det INGEN som kommer til å akseptere oss. Vi kan aldri ha et normalt forhold, men denne aldersforskjellen og at han har ei jente som bare er to år mindre enn meg, så har han to små gutter.

SVAR

Besvart 27.01.2016 10:10:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva sier loven om seksuell lavalder?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og unge mot overgrep fra voksne. Den begrenser også at unge har sex før de er fysisk og psykisk klare for det.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle