Hopp til hovedinnholdet

Jeg er forelsket i en to år eldre gutt og lurer på om han kan være forelsket i meg. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 som har forelsket meg i en gutt på snart 17. Kan det være en mulighet for at han kan være interessert (forelske seg) i meg , selv om jeg er 2 år yngre? Blir jeg kanskje sett på som "et barn"? Jeg er jo veldig moden for alderen, og føler da at gutter som er 2 år eldre er like modne som meg i tankegangen. Kjente ham ikke før, men fikk snakke med ham for litt siden, har hengt litt rundt ham, med vennene hans osv, han er veldig hyggelig mot meg, tuller litt med meg, snakket om litt dypere ting med meg første samtalen vi hadde, enn bare sånn: "jeg gjorde dette i helgen..." osv. Føler at vi har noen ting til felles. interesser, sport, skole, venner... Er det i det hale tatt en mulighet for at en 2 år eldre gutt kan forelske seg i meg? Eller er det bare slik at eldre guter forelsker seg i like gamle/eldre jenter? Hva er sannsynlig/normalt? Hilsen meg

SVAR

Besvart 02.03.2016 13:17:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle