Hopp til hovedinnholdet

Gutten jeg holder på med vil holde det skjult, fordi han blat annet er venn med søsteren min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en jente på 15, snart 16 år. Jeg har snakket med en gutt i snart fire måneder. Man kan si det sånn at jeg er veldig betatt av han. Problemet er bare det at han er tre år eldre (ikke at det er så mye) OG han er bestekompisen til storesøsteren min... Hun vet ikke at vi snakker, for han vil ikke at hun skal vite noe siden han vet at hun kommer til å bli sur. Han vil faktisk ikke at noen skal vite det. Det er nesten som om han er flau over meg? Han er utrolig smart, snill, og sjarmerende ++ men han vil holde det hemmelig fordi han mener det kommer til å bli "drama" med vennene han hvis de får vite noe. Problemet er jo det at jeg vil at folk skal vite det sånn at vi ikke må gå bak ryggen på folk. Jeg lyver til og med til vennene mine for han sin skyld. Og selv om han sier at han liker meg utrolig godt og sånn, så vil han ikke at noen skal vite det. Hvordan skal vi da få utviklet det vi har? for vi er jo enige om at vi vil noe mer enn å bare være venner. hjelp?? hilsen meg :)

SVAR

Besvart 15.04.2016 15:02:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle