Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig forelsket i en gutt som er tre år eldre enn meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er veldig forelsket i en gutt som er tre år eldre enn meg. Han er moden og veldig snill. Selv synes mange at jeg er voksen for alderen. To ganger i uken går jeg på turn sammen med ham. Det er ikke utseende som gjør at jeg faller for ham, men personelighet. Han snakker ofte med meg, men i det siste har det vert litt annerledes. Han tråkker ned skoene mine, tråkker meg forsiktig på foten, ser på meg ofte å smiler, og dytter i meg. Av og til har han også harmet etter meg. Noen ganger når jeg merker at han ser på meg, ser jeg på ham i ett sekund før jeg snur meg igjen. Dette er fordi jeg ikke tørr å se lenge på ham, uten å snakke til ham. Hvis jeg sier noe, ler han ofte og vi ler ofte sammen. Han er også veldig skikkelig i oppførselen og tøffer seg ikke. Moren min liker ham veldig godt, og synes han er en en flink og bra gutt. Er han forelsket i meg? Og er det feil å eventuelt bli sammen med ham om ett år, når jeg er 16 og han 19? Ps: søsteren min går i klasse med ham

SVAR

Besvart 21.04.2016 11:40:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

20 tegn på at noen liker deg

Mange opplever å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg. Ungdomsjournalist Signe lister opp tegnene du skal se etter.

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
account_circle