Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en 10 år eldre kjæreste, men har ikke fortalt mamma om han. I sommer skal jeg flytte hjem igjen og vil jo være sammen med han. Hvordan skal jeg fortelle mamma om kjæresten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en kjæreste, han er mange år eldre enn meg (10 år). Jeg bor på hybel nå, men til sommeren så skal jeg jo bo hjemme hos mamma. Og til høsten flytter jeg fra han for å gå på skole. Men jeg har jo selvfølgelig lyst til å møte han i sommer også, og i feriene når jeg reiser til mamma igjen neste skoleår. Men jeg er så redd for hvordan mamma kommer til å reagere. Jeg har løyet til henne, sagt at jeg ikke prater med han enda vi faktisk er i lag. I tillegg så mener hun at jeg ikke burde ha kjæreste når jeg går på skole fordi det distraherer meg fra skolearbeidey, noe som ikke er sant i dethele tatt. Så hvordan skal jeg tørre å fortelle mamma at jeg vil møte han, at vi har et forhold? Jeg er så redd for at hun kommer til å bli sint fordi jeg har lyvd til henne.

SVAR

Besvart 16.05.2016 19:46:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle