Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre med savnet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! Det er en person som jeg har savnet veldig lenge nå, jeg møtte h*n for 13år siden. Men sist jeg traff h*n var for 4år siden. Da vi fikk kontakt i fjor trodde jeg at ting ville bli lettere, men det bare vanskeligere å glemme at h*n flyttet for 8år siden. Dette var ikke noe jeg tenkte på så mye før. Etter vi fikk kontakt i fjor har jeg tenkt oftere på det, og det utviklet seg til savn. Det har senere blitt vanskeligere, og jeg har begynt å gå til psykolog. Men jeg klarer ikke å komme over det helt, jeg har grått mye. På skolen blir jeg ufokusert, og klarer ikke jobbe lenger. Personen er 7år eldre enn meg, så vil si vedkommende er 23år. Det noen som tror jeg er forelsket, men jeg savner personen mye.... det er bare det. Men i den senere tid har jeg selv trodd det var forelskelse. Kanskje det har begynt å utvikle seg følselser oppi alt dette også, men jeg er usikker selv. Jeg bor i Norge, og den jeg savner flyttet til London for 3år siden. Hva bør jeg gjøre ???

SVAR

Besvart 18.05.2016 18:01:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
account_circle