Hopp til hovedinnholdet

Forelska i læreren

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!Jeg er ei jente på 16 som sliter litt med kjærligheten kan du si.. jeg er døds forelska i læreren min.Han er 27, har en sønn og ei dame. Jeg klare ikke komme over han!:(Samtidig så blir jeg veldig lett forelsket i studenter og vikarer.. Vi hadde en student som var med oss i engelsktimene i rundt 4-6 uker, jeg falt veldig for han og han ga meg blikk ganske ofte og han blunket ofte til meg osv.. som om han ga tegn,men jeg aner ikke om jeg tolket de feil eller ikke.Jeg har trodd lenge dette bare var en periode, men det har vært sånn i rundt ett år ca og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!?Ofte når jeg er ute blant folk osv får jeg ofte et minicrush på de fleste kjekke ELDRE mennene jeg ser.. Ugh..Samtifig så drømmer jeg veldig ofte om læreren min og studenten vi hadde for 5 uker siden liksom.I tillegg til at jeg ofte får sex fantasier og drømmer om det og jeg er helt lost!HJELP MEG

SVAR

Besvart 07.06.2016 10:25:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelska i læreren

Den kjekke lærervikaren får deg til å glemme matteformler. Treneren sier alltid noe hyggelig til akkurat deg, og det kribler i magen når du skal på trening. Mange har opplevd lignende «håpløse» forelskelser.

 

Les mer
attach_file

Betatt av en kjendis?

Er du blant dem som tenker på en kjendis hele tiden, og føler deg forelsket? Du er ikke alene. Her kan du få inspirasjon til hvordan takle forelskelsen så den ikke overtar hele hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen i ung.no

 

Les mer
account_circle